Visthusets Vinbar
Vintern och våren på Vinbaren fokuserar på arrangemang i form av provningar och vinmiddagar i olika teman.
Detta genom två olika koncept:
Wine & Dine
En fredag i månaden arrangerar vi ”Wine & Dine”. Då fokuserar vi på ett specifikt tema och väljer fem viner utifrån det. Dessa serveras ihop med en femrättersmeny komponerad av vår köksmästare Nancy, där maten följer temat för kvällen och smakerna i vinet.
Boka bord på 0156-182 93
provning & trerätters
Varannan torsdag välkomnar vi till ”Provning & trerätters!”. I detta koncept börjar vi med att prova tre viner tillsammans. Vi samtalar och letar oss genom smakerna i vinet. Efter det fylls glasen på och köket serverar förrätt, huvudrätt och ost. Här blir upplevelsen att förstå hur mat och vin i kombination påverkar varandra. Kunskaper som kan leda till stordåd hemma i köket.
Boka bord på 0156-182 93
eventkalendern
